idabromanullman

Julafton

Kategori: Ida Broman Ullman'

• Mirror's edge spel till XBOX 360 • Skal till din mobil • Urban Ears • MacBook Air • Longboard • Objektiv
 
Svårt att bestämma dig vad du ska önska dig till julafton? Här är lite av det jag inte skulle tacka nej till. Dock skulle jag inte vilja ha allt här. Mycket som jag vill tjäna ihop pengar till själv. Men varför inte? Alltid nice med nya fräscha grejer? Vad tycker ni? Skulle ni kunna önska er nått av det här som står här?

Dude that's amazing

Kategori: Ida Broman Ullman'

Om mig:
Jag heter Madeleine i mellan namn.
Jag fyller år den 14 januari.
Jag är typ 25% österrikare, tror jag.
Jag har en bror som är 23 år, han är min förebild genom allt.
Sen har jag en syster och några låssas syskon
Jag kan inte gå en dag utan att sjunga
Jag har scolios (skolios).
Jag har världens bästa pojkvän.
Jag är störd.
 
Jag gillar:
Pretty little liars.
Mina vänner.
Min kamera, lol.
Mat.
Att rita
Att vara utomlands
 
Jag gillar inte:
Falska människor
Att jag inte kan rita fint...
Att jag inte träffat min bror på ett tag
Att min låssas bror bor i Åre och har snö. Avundsjuk
Att det här tog typ en timme att skriva

För jag gör ett nytt försök.

Kategori: Ida Broman Ullman'

Ska göra ett nytt försök till att blogga, eftersom det är något jag tycker är roligt.
Och därför kommer jag att börja om. Helt å hållet nästan.
Dock kommer jag inte ta bort mina gamla inlägg.
 
 

HAHA

Kategori: Ida Broman Ullman'

 
Jag har prov om två dagar... Så ärligt talat vet jag inte varför jag bloggar nu? Borde fortsätta med pluggandet. Men ärligt talat allt bara snurrar. Vill gå och lägga mig. Vill kunna läsa en bok. BLÄ. Hatar allt. Typ. Iallafall så har jag prov i Fysik. Jättekul, eller inte. Ett av mina hat ämnen och så ska jag ha D i det? Vad är det här. Nej inte okej. Får väl hålla tummarna för ett E...
 
Dagen har varit awsome. Inget fel med den iallafall. :-)
 
Och där försvann min blogglust...

Helgen

Kategori: Fotografin

 
Bilderna som jag lovade er.

Nya rummet?

Kategori: Ida Broman Ullman'

 
Jag ska ju flytta om ungefär 16 dagar förmodligen. Egentligen tycker jag inte man kan kalla det flytta. Jag kommer att "flytta" hem till min styvmor. Med min far. Inte så jätte taggad egentligen. Har inga kompisar där. Det är en liten lägenhet. Litet rum o.s.v. Det ligger på söder. Så det är väl inte så jättekul. Usch.
 
Men jag gör det... Vi kommer inte på där hela tiden. Enligt min far... Vi ska bo hemma där vi bor nu också. Han har iallafall lovat mig det. Jag trivs inte där. Och bara tanken gör mig ledsen, på riktigt. Men jag tänker ge det en liten chans. Och om jag nu ska flytta så vill jag trivas? Så de här sakerna är jag lite sugen på...
 
• Byrå - Ikea • Ljus - H&M • Lampa - Ikea • Drömfångare - ? •

Börjar blogga i eftermiddag

Kategori: Ida Broman Ullman'

Igen, kommit på en massa idéer

Beacuse someone will allways make you happy.

Kategori: Ida Broman Ullman'

 
Då var man hemma från en underbar helg med min älskade pojkvän. På mitt landställe. Helgen har varit jättebra och mysigt. Vi har för det mesta legat och mysigt dock men ändå. Lördagen var vi och hjälpte min mor med lite grejer. Sen åkte vi in till "staden" där vi tog en 9km promenad... Usch. Sen hem igen och typ sova... Iallafall jag som dog ungefär. Idag så har vi bokstavligt talat inte gjort ett skit. Vi kollade på en film, as bra. Sen åkte vi hem. Jag vet skit tråkig text men jag är på dåligt humör.
 
Iallafall så sitter jag nu hemma i mitt rum, har jobbat lite. Men jag är så sur, förbannad och ledsen att jag inte orkar mer. Så då kan man ju blogga. Ska ladda över bilderna från kameran till datorn också.

Skit cool o.s.v

Kategori: Ida Broman Ullman'

 
Och ja ni kan få min autograf, det är bara att fråga sötisar. Haha. Lol. Iallafall med det här säger jag godnatt... Eller ja typ. GODNATT. Typ

Dumt

Kategori: Ida Broman Ullman'

 
Jag vet att jag är dum som inte bloggar. Men jag hade inte tid i eftermiddags heller... Men jag ska försöka bättra mig.
 
Iallafall så har dagen varit helt ok. Skolan gick ganska dåligt dock. Men jag ska plugga nu hade jag tänkt. Fixa lite hemliga projekt. AAAAAAAAAAH ROLLLLIGT. Om det går bra med mina projekt så kommer ni få veta det. Jag är så glad! Ser så fram imot det. Haha. Tror jag måste fixa projekten först. Sen så ska jag ta tag i skolan. Låter fel. Men det är viktigt för mig, fast det är förisäg skolan med... Glöm vad jag sagt haha.
 
Men jag lovar att jag ska FÖRSÖKA blogga senare. Kyyyssar
 
 

Cool som cool

Kategori: Ida Broman Ullman'

LOOOOOL. Jag är cool och jag vet det. Haha. Iallafall förlåt att jag inte bloggade igår. Men eftersom Alex äntligen var frisk så var jag med honom. Mysigt. Vi kollade på film, Hunger Games såklart. Den var väl bra... Don't hate me.

Iallafall. Så var det ju såklart skola idag, dock så hade Alex försovit sig. Och jag tror jag ringde honom på mobilen minst 75 gånger. Andra ringde också men tillslut fick Simon tag i honom. Så nu är han på väg hit i guess. Lol.

Efter skolan tror jag att jag ska åka med Tyra till Nacka forum och shoppa lite. Men är inte helt säker än. Vi får se vad som händer. Har föreläsning nu så jag bloggar snart igen.

För jag har också varit liten... Inget jag är stolt över..

Kategori: Ida Broman Ullman'

 
Jag kan ärligt talat inte förstå varför jag lägger ut de här bilderna egentligen... OCH ja de är gamla från februari 2011. Haha, och jag skäms lite. Haha fyfan, vad sminkad jag var t.ex HALLÅÅÅÅ! Usch. Jag sminkar mig inte ens längre. Onödigt enligt mig. Haha.
 

LOL

Kategori: Ida Broman Ullman'

 
LOLLOLOLOLOLOLOLOL, typ så känner jag just nu. Ärligt talat snurrar allt. Vet inte riktigt vad jag ska göra.
Dock så ska jag gå vidare. Och NEJ det har inte hänt något. Men jag reagerar typ inte på något just nu. Allt är ok, så länge jag inte blir sjuk för då blir jag riktigt ledsen.
 
Annars då? Kom hem till pappa idag. Så skönt! Thea är här också så plus poäng till det. Ska hjälpa henne med matten som hon ska göra medan jag själv ska fixa och trixa med lite bilder.
Dagen var också chill. Var dock väldigt okoncentrarad på morgonen men sen så löste det sig. Kompisarna fixar allt. Kärlek. Dock var Alex sjuk igen. Men han MÅSTE komma till skolan imorgon. Haha.
 
Imorgon då? Skolan sen så ska Alex hem till mig eller så kommer jag våldgästa honom. Onskefull flickvän. Lol.
 
BTW. Jag har städat och möblerat om mitt rum. Stolt.
Rörigt inlägg. Kysssar

Make it worth their time

Kategori: Ida Broman Ullman'

Jag ääääär vaken ok

Kategori: Ida Broman Ullman'

Hej alla fina! Ska iväg och jobba snart på syrrans café ju... Så jag måste vara vaken nu. Duktigt. Ge mig mina vuxenpoäng, iallafall känner att jag måste skynda mig lite nu så det blev ett litet inlägg men ni får en ful bild på mig istället. Ha det bra! Bloggar om jag hinner!

För att jag är biff

Kategori: Ida Broman Ullman'

På väg till gymmet nu. Sitter på bussen och är redan slut... Haha. Lat. Iallafall så har allt varit helt ok idag...

Vaknade upp bredvid bästis, eller rättare sagt hon väckte mig... Sen somna hon och jag typ kunde inte somna om så jag bestämde mig för att titta på lite serier. As tråkigt. Väckte iallafall Tyra tillslut. Vi gick upp fixade frukost. Åt samtidigt vi kollade på en film, fixade oss sen åkte hon vidare och jag gick till bussen och nu sitter jag här. Gårdagen och morgon var alltså bra, dock hade det varit bättre om jag var med min prins. Men skönt att jag får gymma nu. Nya tag till drömkroppen. Skönt, imorgon ska jag faktiskt få jobba taggad assssss hellll!!
Men det tar vi då, låt bilderna få tala för sig själva

För att jag saknar min prins

Kategori: Ida Broman Ullman'

Känner att Loo förstör bilden lite...

Kvällen

Kategori: Ida Broman Ullman'

TB (Felix), Tom, Tyra, Julia, Linnea och jag åt pizza vid Lilla Italien sen stack vi hem till mig och chilla ett tag. TB drog nyss de andra är kvar, Tyra kanske sover här... Får se... But I think sooooo...

Hey, I like you

Kategori: Ida Broman Ullman'

 
Medan jag fixar min mobil så får ni denna vackra bilden på mig och Moa från grekland. Jag ska blogga senare, har fixat några inlägg så ja. Hoppas ni orkar!

Forever alone men jag har Tom

Kategori: Ida Broman Ullman'

- Bilden tagen av TB (Felix Tiderman)
 
Sitter i skolan och pluggar som en nörd för jag är så grym. Iallafall tänkte jag bara lägga in ett snabbt inlägg för att jag är så snäll. LOL. Iallafall så är pojkvännen sjuk idag igen. Inte okej. Men ändå har pluggat lite tyska på morgonen och haft Engelska... Ska väl fortsätta på engelskan eller nått. Haha. Efter skolan vet jag tyvärr inte vad som händer... Hoppas att nått händer iallafall. Annars sitter jag väl hemma med min andra älskling tv. Haha som sagt forever alone. Men jag ska försöka plugga vidare nu. Lägger förmodligen upp ett inlägg till lite senare. Bloggar btw från TB (felix´s) dator. Medan har har Engelska "lektion". Adjööööö

Beacuse today is a know day

Kategori: Ida Broman Ullman'

HHAHAHAHAHAHAHAHAH

Kategori: Ida Broman Ullman'

Usch. Fy blä. Så här glad är jag nu. Jag är trött, grini, sur, irriterad, ledsen, halvt död o.s.v. Värst av allt är att jag saknar min prins. Och han är sjuk. Jag fundera på att våldgästa honom, men vi kom fram till att det inte är nån bra idé... Haha. Usch, nej men nu ska jag försöka somna. Vet hur det kommer sluta iallafall.

#fuckthisshit

I see forgivenes.

Kategori: Ida Broman Ullman'

Ja min engelska är inte bäst. Men men. Iallafall så har dagen som jag tidigare sagt, deppig. Fy. Skoljoggen som min skola skulle springa gick åt helvete, sprang ungefär 100-200 meter innan mitt högra knä och vänstra axel la av... Haha, som vanligt då. Usch. Iallafall så hade jag trott att det skulle hända men men.

Är iallafall på väg till kyrkan nu. Inte så jättetaggad... Men efter kyrkan ska jag förmodligen duscha, baka och äta mig tjock på det jag bakar. High five, lol. Irriterad blev jag nu också...
#fuckthisshit

Sämst

Kategori: Ida Broman Ullman'

Fuckfuck. Förlåt att jag inte blogga igår. Men jag var i skolan och sen var jag med Tyra hela dagen tills hon åkte hem runt tio, och då gick jag och la mig... Trött. Somna dock runt elva nånting.

Vaknade runt sju idag, det gick riktigt segt på morgonen. Sur, förbannat och bara less på allt ungefär. Iallafall så klädde jag på mig och åt frukost sen gick jag ner till bussen eftersom moppen är trasig. Skit moppe. Iallafall, kom till skolan var glad på morgonen tills jag fick reda på att Alex var hemma och sjuk. Så nu sitter jag i skolan och deppar ordentligt. Åhhhhh fuckthisshit. Iallafall ska jag se med Loo om hon kan gå till musiken med mig...

Today typ

Kategori: Ida Broman Ullman'

 
OKOK. Dagen börja sisådär... Börja med att jag kom en km med mopeden kanske sen så la den av. Var tvungen att låssas kunna mecka. Vilket gick helt ok. HaHa. Oljan var slut såklart. Aja sen så kom jag tillslut till skolan, hade nyhetsprov på morgonen, helt ok. Sen hade jag Religions redovisning utan att jag kunde ett skit. Men det gick helt okej. Sen försökte jag plugga, men vår skolas internet (eller vad man säger) paja. Så ingen i hela skolan kunde plugga. Kul. Hehe. Sen åkte jag hem till min prins och hade det allmänt mysigt. Så har min dag typ sett ut. Hehe.
KYYYYYSSAR

För att min prins och jag har varit tillsammans i en månad idag.

Kategori: Ida Broman Ullman'

 
(Och så står våran läskiga kompis i bakgrunden. Haha. Störda Ludde...)

För idag fick jag en ny bästis

Kategori: Ida Broman Ullman'

OHHHHH. Ingen kommer nånsin förstå mim glädje av att äntligen få mitt gym kort. Åh. Känslan är underbar. Helt fantastiskt.

Var ju då på gymmet idag, gick dock dåligt då jag känt att jag skulle svimma typ hela dagen. Iallafall så var jag där en kort stund. En timme eller något. Åkte sen hem och satte mig och plugga. Gick bra i början men jag tog ju de lättaste frågorna i början så allt gick åt helvete på slutet. Det ska vara klart imorgon 09:40 och jag är inte klar. Hoppas min lärare är på gott humör...

Haha önska mig lycka till. Snälla

För att jag pluggar med min enda vän, LJUSET.

Kategori: Ida Broman Ullman'

 
Kursen kan hoppa och fara. Men jag ska inte klaga... Jag har typ börjat att gilla att plugga. JAG HAJAR INTE ATT JAG JUST SA DET. Jag måste typ vara sjuk eller något liknade. Okej nej. Men det är udda och en konstig känsla. Aldrig kännt den förut. Haha

För att turkos är min favorit färg

Kategori: Ida Broman Ullman'