idabromanullman

Beacuse I need money for these.

Kategori: Ida Broman Ullman'

 
Skit fina tröjor enligt mig! Skulle inte banga på den blåa blusen. Skit fin! Dock har jag glömt vafan jag hitta tröjan. Typsikt mig. Haha. Men jag ska komma på det tillslut. Åh vad jag skulle vilja ha den. Haha. Mobb offer. Lol.

Just beacuse i´m not always smile at the moment, it dosen´t mean i never will smile agian.

Kategori: Ida Broman Ullman'

För vi sticker till Gotland snart

Kategori: Ida Broman Ullman'

True

Kategori: Ida Broman Ullman'

Lat

Kategori: Klädval för dagen

Beacuse today was a good day.

Kategori: Ida Broman Ullman'

 
Dagen har varit helt OK, tummen upp. Hade idrott på morgonen, sen åkte jag med Julia hem till mig duscha och bytte om. Sen vidare till Statiol och köpte varsin korv. Haha vi var hungriga... Wtf. Iallafall, vidare till skolan. Pluggade matte med Alex, Alexander och Hanna. Sen hade de lunch medan jag och Alexander hade Svenska. Sen fick jag tag i vår Teater och där hade Alex en fin lektion om matte för mig och Tyra. Jag somna typ. LOL. Sen åkte jag och Julia hem till mig igen, bakade. Haha.

MIDDAG NU LOL

Right

Kategori: Ida Broman Ullman'

När du tittar på dina båda tassar, behöver du bara bestämma dig för vilken som är den högra,
sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra.
- Nalle Puh ♥

Todays outfit

Kategori: Klädval för dagen

Beacuse I missed that girl.

Kategori: Ida Broman Ullman'

 
Oh my god im god. Haha nej. Iallafall har dagen rullat på. Började skolan 8:25 var där till 9:45 sen så åkte vi på museum. Fotografiska! Skit nice faktiskt. Sen gick vi ut å åt efter det. Sen tillbaka till skolan, för att hämta Hanna. Sen fick vi skjuts hem. Hemma så tjocka vi oss med gottgott. Haha chips och salsa och cola. Love it. Sen var vi med låssas syrrans kompis. Hade riktigt jävla kul. Sen stack Hanna hem och jag åkte för att köpa lite grejer på ica. För att jag är så cool. Och sen nu har jag pluggat. Jävligt stolt över mig själ. Men, nu ska jag fixa bilder och lite tidsinställda till helgen OHHYEAH.

Todays

Kategori: Ida Broman Ullman'

Shit someone have the same feelings like me.

Kategori: Ida Broman Ullman'

My day.

Kategori: Ida Broman Ullman'

Dagen idag har faktiskt varit helt ok. Kom en halvtimma tidigt till skolan. Pluggade och hade föreläsning. Efter skolan stack jag till gullmars där pappa hämtade upp mig, vi åkte till Bagarmossen och hämtade Thea. Sen vidare till Myrorna. High five. Thea och jag gick runt och kollade lite. Kom hem med tre tröjor och ett par jeans. Kommer bild på det. Lol. Men ja medan får ni nöja er med liten tjuvtitt. Haha. I love it. Fuck haters typ.

Oh. Sorry for that.

Kategori: Ida Broman Ullman'

Haha, ledsen för mitt PMS inlägg. Men jag fick cp ryckningar säger vi. Iallafall så än en gång förlåt.

Just nu så ligger jag i sängen. Är helt slut fast ändå inte. Haha konstig. Efter mitt fina inlägg (det förra) så plugga jag faktiskt. Alex borde känna sig stolt som fick mig att plugga. Lol. Pluggade ett tag sen gick jag och duscha. Iallafall så fick jag just en blackout. Knäppis. Ska göra ett till inlägg efter det här bara för att jag är så bra. Eller. KYSSSSAR.

Fuck you. Fuck them. Fuck everyone.

Kategori: Ida Broman Ullman'

Hjälper tha låssas syrran med hennes matte

Kategori: Ida Broman Ullman'

Bloggar sen

Someone has tell me a thing. Oh..

Kategori: Ida Broman Ullman'

LOL. Det är ju förfan julafton om 3 månader. High five! Är det bara jag som älskar julafton? Umgås med familjen och vänner. Öppna julklappar, få glädje ryssningar när man fick det man ville. Eller när man får se att man har köpt nått bra till någon annan? Helt underbart. Kärlek på riktigt.
 
 
 

I'm stupid

Kategori: Ida Broman Ullman'

Jag är jätteefter jag vet! Men kollar iallafall på Pretty Little Liars haha cp. Blev precis klar med en av 500 grejer jag ska göra till skolan. Håller på med hemkunskapen nu. LOL. Intressant typ. Har hemstudiedag idag för er som undrar. Adjöö

För att han är min ängel

Kategori: Ida Broman Ullman'

Beacuse I'm crazy.

Kategori: Ida Broman Ullman'

<3

Kategori: Ida Broman Ullman'

Oh yeah.

Kategori: Ida Broman Ullman'

 
Jag ska egentligen plugga just nu men det går åt helvete.
Så ni vet. Ni som bryr er typ.
Lol.
Iallafall så har dagen varit riktigt nice... Typ. Började med att jag vakna runt halv nio. Såg en bild på pannkakor på instagram blev sugen på pannkakor. Gick upp och försökte göra pannkakor men det gick åt helvete det med. Så jag åt de som blev ok. Hoppade i min one piece pluggade i typ en kvart. Hoppade in i duschen, kläde på mig. Åkte till ett kalas. Hade jättekul och trevligt där. Åkte med bästa brorn till hans flickväns jobb och sprang runt i paradiset av gym prylar. Åh himmelriket. Fick skjuts av Johan hem åt och nu sitter jag här. Ska snart kolla på Williams lista. På svt I think. Lol. Hoppas den är bra. Sen pluggar jag och har en dejt med kudden tror jag. Allafall så får ni fina bilder från idag av mig kyssssssar.
 
 
 

Things about me.

Kategori: Ida Broman Ullman'

 
• Jag ska typ flytta till söder. Usch.
• Jag är fett depp nu.
• Jag tror inte jag skulle kunna överleva en enda sekund utan min bror.
• Jag åker inte hiss. Fyfan.
• Jag är sjukt lat.
• Jag är såååååååååååååååååååååååhääääääääär taggad till Gotland med mina slampor.
 
 

I´m home bitches.

Kategori: Ida Broman Ullman'

Okej, jag kom hem i fredags på kvällen. Men jag orka inte blogga då. Så ja. Och igår var jag hemma hos bästa pojkvännen. Kom hem runt halv elva typ. Och då somna jag nästan innan mitt huvud nuddade kudden. Haha lol. Ska försöka fixa en grej på bloggen bara... Sen ska jag blogga mera. See ya later.

Fotografin

Kategori: Fotografin




© Copyright Ida Broman Ullman
 

This or that

Kategori: Ida Broman Ullman'

Dator / Tv
 
Facebook / Instagram
 
Converse / Klackar
 
Turkos / Vit
 
Ensam på landet / Kompisar med på landet
 
Söder / Tyresö-Haninge 
 
 
 
Har ni nått förslag på vad jag ska ha nästa gång? Kommentera!

What the hell we doing in Falun? omg...

Kategori: Ida Broman Ullman'

Okejokej. Det här är tidsinställt för alla fina människor där ute som inte förstod det... Iallafall nu sitter jag förmodligen på en buss, I hope. Haha. Jag tänkte att jag skulle berätta lite om vem jag åker till Falun med och vad vi gör där...
 
Okej, jag ska försöka vara så tydlig som möjligt... Om det är så att jag inte är det eller om ni vill veta mer så skriv det bara!
 
Såhär är det, jag går i kunskapsskolan och som säkert flera av er har hört så har vi inte lektioner och sånt. Vi har heller inte slöjd i våran skola. Utan vi åker upp till Falun en gång per läsår och är där i fem dagar. Riktigt kul faktiskt. Dock är det lite ledsamt då det är sista året... Men när vi är där bor vi i två stora hus som sitter ihop. Haha bra förklaring där. Vi har slöjd där, jag ska ha trä slöjd och då kommer jag få jobba med silver det här året. Spännande. Jag har bestämmt mig att göra ett armband med läder och lite silver eller vad man ska säga. Dock tänke jag inte berätta mer p.g.a att jag hellre vissar bild på det sen. LOL. Sen så har vi hemkunskap och i år ska vi få göra två rätters lunch... Eller vad man nu säger. Jag och min kompis Karro har bestämt att vi ska göra en varmrätt och en efterätt det kommer också bild på. I guess. Vi kommer också ha hjärt och lungnräddning, kommer förmodligen gå... Dåligt... Haha. Sen  har vi Kemi... Och... Bild... Sen har jag blivit glömsk... Men jag typ sånt.
 
Sen bor vi perfekt då vi får göra lite valfritt på vår fritid. Jag ska dela rum med Sandra, Tyra och Emelie... Det blir nog bra! Happyface. Men man är knapp i rummet så ja.
 
Jag vet att jag suger på att förklara men det är många som frågar mig och jag pallar inte förklara så nu skrev jag detta.
Förlåt om jag har stav fel.
 






This or that?

Kategori: Ida Broman Ullman'

Brunette eller blond? Brunette!
 
Katt eller hund? Ehm... Ehm... Båda?
 
Några få bästa vänner eller flertalet ”vanliga” kompisar? Några få bästa vänner.
 
TV eller Internet? INTERNET
 
Coca-cola eller Pepsi? Pepsi
 
Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Ingen aning...
 
Pengar eller lycka? Lycka
 
Dag eller natt? Natt
 
MSN eller mobil? Svårt val. Mobil såklart.
 

 

Take your time and look att this.

Kategori: Ida Broman Ullman'

 
Hitta den här på en tjejs blogg, helt amazing. Jag satt ärligt talat och grät ett tag. Så ta er tid att kolla på den här och se att vem som helst kan göra vad som helst. STAY STRONG.
 

Like a tiger.

Kategori: Ida Broman Ullman'

Haha, jag dör... Gammal bild dock... Men iallafall. Nu ska (MÅSTE) jag tyvärr gå och lägga mig. Fu. Morfar ska tydligen sova, och han sover i vårt vardagsrum just nu. Sådär ja... Och ja jag har inget val. Och om jag lyckas få täckning på mitt rum ska jag försöka smsa lite med bästa pojkvännen! Vilket gick sådär i går... Var tvungen att skriva uppochner.. Wtf. Haha iallafall godnatt nu alla mina låssasvänner... Eftersom jag inte har några. Skoja.

I´m sexy and I know it.

Kategori: Ida Broman Ullman'



Såhär kul har jag just nu... Jag vet att jag är snygg, ni behöver inte berätta det. Haha... Orkar inte bry mig längre. This is me... Dessutom så fick ni se min snygga tandställning. Snygg... Nej. Haha.

När vi ändå snackar om tandställningar, så måste jag berätta att jag inte haft den där hemska tandvärken som alla sagt att man ska... Försäg har jag gråtit när jag skulle äta, men så ont har det inte gjort. Så det tackar man för. Haha... Eller ja. Vi säger så.

What the fuck you did?

Kategori: Ida Broman Ullman'

Never apologize for what you feel, it's like saying' sorry for being real.

Kategori: Ida Broman Ullman'

Never apologize for what you feel, it's like saying' sorry for being real.

It´s me when someone says that I'm pretty...

Kategori: Ida Broman Ullman'

Gooooooooood night....

Kategori: Ida Broman Ullman'

Gammal bild, snygg är jag såklart... Eller gammal och gammal... Den är väl några månader gammal. Haha. Iallafall så orkar jag inte sitta vid datan just nu så. Ja. Tror inte det blir någon mer bloggning. Så alla ni nördar får sova underbart när ni  nu ska göra det. Jag ska hoppa ner i soffan med bästis Filten. Kärlek. Haha lol forever alone... ;)

That´s not me... Or it was... Long time ago!

Kategori: Ida Broman Ullman'





Hur mysigt?

Kategori: Ida Broman Ullman'

Åh, jag skulle inte precis banga... Dock ser koftan lite klumpig ut och jag passar inte i långa örhängen. Men ändå. Mysigt att bara sätta på sig och gå till skolan. Både koftan och jeansen är från Gina Tricot. Örhängen är från H&M. Och huntern går väl att köpa nästan var som helst?

When I want to think I go to my paradise or go out and run. This time it was the paradise.

Kategori: Ida Broman Ullman'

Rosa himmel och stilla vatten, PARADISE. Jag gillar inte att åka hit, men när jag väl är här gillar jag det. Lite tråkigt att man inte har alla kompisar här dock. Skulle inte banga på att Loo och nåra till var här, fan vad kul vi skulle ha! 
 
Idag har det iallafall varit riktigt kul, om det ändå var så... Nej men helt ok, fick skjuts av mamma imorse. Sen hade jag Syv, vilket typ är att man snackar om gymnasie val, sen hade jag engelska och tyska. Tråk. Sedan så har jag haft prov, gick jättebra! Tror jag. Okej jag ska inte överdriva, men det gick okej tror jag. Sen åkte vi ner hit och nu sitter jag här som en data nörd. Har faktiskt fixat lite tidsinställda. Så high five på det! Ska fixa mer då jag åker till Falun i veckan och inte kommer orka blogga då...

Guys... Yeah.

Kategori: Ida Broman Ullman'

Why can I don´t be so beautiful like you?

Kategori: Ida Broman Ullman'

Jag skulle också vilja vara så vacker som alla andra är... Deprimerat på mig själv, haha. Nej nu går jag och sover innan jag slår sönder min hand eller nått annat som inte är menningen att man ska slå sönder. Öh. Trött.

The things that you maybe schould remember...

Kategori: Ida Broman Ullman'


- Udda bild från Grekland när jag var där med min konfirmation.
 
HEEEEELLLLLVETE JAG SKA VARA I KYRKAN OM 10 MINUTER?! Ja men typ så lät det när jag kom på att jag skulle vara i kyrkan om tio minuter då var klockan 18:20 och jag skulle vara där 18:30... Haha. Mobbat, sprang runt och hämtade plånnboken, nycklar, mobilen och hjälm sen sprang jag till moppen och kom bara fem minuter sent. High FIVE på det! Haha, annars var det allmänt kul... Omg. Aldrig vill jag se vårt bildspel igen... Fml. Bloggar senare om jag hinner Kyssar

Did you know....

Kategori: Ida Broman Ullman'

Jag fick tandställning för två dagar sen
 
Jag har skolios, sök på wikipedia om ni undrar vad det är eller ställ frågor, iallafall så blev jag klar med min behandling för nåra månader sen.
 
Jag skulle inte tacka nej till en cross moped
 
Jag vill ha motorcykel och körkort till det när jag blir stor
 
Jag har en underbar vän vid namn Louise, Loooooo
 
Jag vet exakt vad jag vill bli när jag är stor

I have sort of miss to bloging...

Kategori: Ida Broman Ullman'

Jag känner för att börja blogga igen då... Inte för att jag kan lova att det kommer vara bästa uppdateringen men iallafall. Jaja... Men jag ska absolut försöka. Har lite skojsiga planer framför mig så är inte helt säkert att bloggar super mycket då men jag ska somsagt försöka. Och de där skojsiga planerna får ni reda på då. Hehe. Hemsk.
 
Vad har jag gjort för yolo idag då? Jo jag har ätit pizza. Okej nej det har jag inte. Åh fyfan vad sugen jag blev nu. Inte ok. Nej men jag hade en riktigt intressant idrotts lektion imorse på ip. Haha nej. Men man ska väl ändå vara posetiv? Efter det åkte jag och Julia med mitt rosa rymdskepp hem till Tyra. Som egentligen är en moppe. Men det går typ lika fort så man kan säga att det är ett rymdskepp... Hemma hos Tyra duscha vi och hade allmänt trevlig sen åkte vi till skolan och plugga som idioter. Vilket gick bra. Sedan hem. Och sen hem till mitt andra hem. Och ja nu sitter jag här. Kom just på att det skulle vara bra om jag plugga. Farväl

We all like test things.

Kategori: Ida Broman Ullman'

 
 

Lolzz
 
(helt random bild btw.)

Tårar rinner som bara tårar kan.

Kategori: Ida Broman Ullman'

Jag hann knappast lära känna dig.
Men jag lovar, jag ska aldrig glömma dig.